HEMA

aansprakelijkheidsverzekering

wereldwijde dekking altijd lage premies
 • zeer scherpe premie
 • een verzekerd bedrag van 1 miljoen euro
 • eenvoudig online af te sluiten
premie berekenen
toon

voordelen HEMA Aansprakelijkheidsverzekering

Met een wereldwijde dekking van één miljoen euro zijn u en uw gezin met de HEMA Aansprakelijkheidsverzekering goed verzekerd tegen schade bij anderen.

zekerheid in en om huis

Oeps, was dat de ruit van de buren? De HEMA Aansprakelijkheidsverzekering kan u een hoop geld en gedoe schelen. Schade bij anderen is voor u en uw gezin volledig gedekt. Het is een verzekering die iedereen zou moeten hebben, omdat de schade hoog op kan lopen. Daarom biedt HEMA Verzekeringen zowel een alleenstaande als een gezinsdekking aan.

wereldwijde dekking

Een ongeluk zit niet alleen in een klein hoekje thuis. Waar en wanneer u het ’t minste verwacht, kan er iets misgaan. Met de goedkope aansprakelijkheidsverzekering van HEMA zijn u en uw gezin overal ter wereld goed verzekerd bij schade aan anderen of hun spullen. U bent dus bijvoorbeeld ook verzekerd tegen brandschade aan uw gehuurde vakantiewoning.

verzekerd bedrag van 1 miljoen euro

Met een beetje pech kan schade flink in de papieren lopen. Met de HEMA Aansprakelijkheidsverzekering bent u per schade verzekerd tot een bedrag van € 1.000.000,-. HEMA Verzekeringen houdt het eigen risico voor u betaalbaar: u betaalt zelf maximaal € 100,- per schade.

zeer scherpe premie

Goed verzekerd voor een lage premie, dat is echt HEMA. Bij HEMA kan dat al vanaf € 25,- per jaar. Wilt u weten hoe laag uw premie is? Bereken het snel en makkelijk. Gewoon hier op de site.

eenvoudig online af te sluiten

Ook afsluiten is heel eenvoudig. U kunt de HEMA Aansprakelijkheidsverzekering zelf afsluiten via de website, wanneer u maar wilt. U bent dan direct verzekerd.

verberg
toon

de dekking

Met een HEMA Aansprakelijkheidsverzekering bent u standaard goed verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid. Het is natuurlijk nooit uw bedoeling om spullen te beschadigen of iemand iets aan te doen, maar een kopje koffie stoot u zomaar om en een tennisracket vliegt zo uit uw handen. En dan wilt u verzekerd zijn van een goede dekking. Hieronder hebben we voor u op een rijtje gezet waar u standaard tegen verzekerd bent:

 • Lichamelijk letsel aan een ander
 • Schade aan de eigendommen van een ander
 • Proceskosten bij onenigheid over een schade
 • Schade aan eigen motorrijtuig bij joyriding door kinderen tot 18 jaar (max. € 5.000,-)
 • Schade door huisdieren
 • Schade tijdens vrijwilligerswerk
verberg
toon

overstaphulp

Overstappen regelt u zo:

 1. Vul hieronder uw oude verzekeringsgegevens in
 2. Verstuur de opzegbrief naar uw huidige verzekeraar
 3. Controleer of uw verzekeraar de opzegging correct heeft verwerkt
 4. U kunt nu een nieuwe HEMA verzekering afsluiten met een ingangsdatum die aansluit op uw oude verzekering

Als u eerst dan worden uw persoonsgegevens in dit formulier automatisch gevuld.

uw verzekeringsgegevens

 
 
 
 
   
straatnaam + plaats
i  
i
 
i  
 
i  

print of e-mail de opzegbrief

U kunt uw opzegbrief printen en per post versturen. U kunt de opzegbrief ook per e-mail ontvangen, zodat u hem per e-mail kunt doorsturen.

print opzegbrief
toon

voorwaarden

Bang voor kleine lettertjes? Bij HEMA Verzekeringen hoeft dat niet. Wij leggen u graag precies uit waar u aan toe bent. Daarom hebben we onze voorwaarden voor u opgeschreven in duidelijke, leesbare taal.

verberg
toon

productwijzer

In de productwijzer vindt u algemene informatie over de HEMA Aansprakelijkheidsverzekering. Welke risico’s dekt deze verzekering? Welke factoren spelen mee bij de hoogte van de premie? Wat kunt u van ons verwachten en wat verwachten wij van u? De productwijzer van het Verbond van Verzekeraars helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

verberg
{message}

{title}

{message}