HEMA

aansprakelijkheidsverzekering

wereldwijde dekking altijd lage premies
  • zeer scherpe premie
  • een verzekerd bedrag van 1 miljoen euro
  • eenvoudig online af te sluiten
premie berekenen
toon

voordelen HEMA Aansprakelijkheidsverzekering

Met een wereldwijde dekking van één miljoen euro zijn u en uw gezin met de HEMA Aansprakelijkheidsverzekering goed verzekerd tegen schade bij anderen.

zekerheid in en om huis

Oeps, was dat de ruit van de buren? De HEMA Aansprakelijkheidsverzekering kan u een hoop geld en gedoe schelen. Schade bij anderen is voor u en uw gezin volledig gedekt. Het is een verzekering die iedereen zou moeten hebben, omdat de schade hoog op kan lopen. Daarom biedt HEMA Verzekeringen zowel een alleenstaande als een gezinsdekking aan.

wereldwijde dekking

Een ongeluk zit niet alleen in een klein hoekje thuis. Waar en wanneer u het ’t minste verwacht, kan er iets misgaan. Met de goedkope aansprakelijkheidsverzekering van HEMA zijn u en uw gezin overal ter wereld goed verzekerd bij schade aan anderen of hun spullen. U bent dus bijvoorbeeld ook verzekerd tegen brandschade aan uw gehuurde vakantiewoning.

verzekerd bedrag van 1 miljoen euro

Met een beetje pech kan schade flink in de papieren lopen. Met de HEMA Aansprakelijkheidsverzekering bent u per schade verzekerd tot een bedrag van € 1.000.000,-. HEMA Verzekeringen houdt het eigen risico voor u betaalbaar: u betaalt zelf maximaal € 100,- per schade.

zeer scherpe premie

Goed verzekerd voor een lage premie, dat is echt HEMA. Wilt u weten hoe laag uw premie is? Bereken het snel en makkelijk. Gewoon hier op de site.

eenvoudig online af te sluiten

Ook afsluiten is heel eenvoudig. U kunt de HEMA Aansprakelijkheidsverzekering zelf afsluiten via de website, wanneer u maar wilt. U bent dan direct verzekerd.

verberg
toon

de dekking

Een aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor alle schade die u bij anderen aanricht. Schade bij anderen is niet alleen heel vervelend, het kan ook om een behoorlijke kostenpost gaan. Hier leest u alles over de dekking van de HEMA Aansprakelijkheidsverzekering.

verberg
toon

overstaphulp

Wilt u overstappen naar de HEMA Aansprakelijkheidsverzekering? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

verberg
toon

voorwaarden

Bang voor kleine lettertjes? Bij HEMA Verzekeringen hoeft dat niet. Wij leggen u graag precies uit waar u aan toe bent. Daarom hebben we onze voorwaarden voor u opgeschreven in duidelijke, leesbare taal.

verberg
toon

productwijzer

In de productwijzer vindt u algemene informatie over de HEMA Aansprakelijkheidsverzekering. Welke risico’s dekt deze verzekering? Welke factoren spelen mee bij de hoogte van de premie? Wat kunt u van ons verwachten en wat verwachten wij van u? De productwijzer van het Verbond van Verzekeraars helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

verberg
{message}

{title}

{message}