HEMA

autoverzekering

maak iedere dag kans op een HEMA tablet H10

sluit hem af vóór 23 maart 2015

premie berekenen
toon

voordelen HEMA Autoverzekering

Met een HEMA Autoverzekering profiteert u van lage premies en bent u verzekerd van een prima dekking. Afsluiten kan direct online.

uw no-claimkorting neemt u mee

Schadevrij rijden is voor iedereen fijn. En helemaal als dat veel premie scheelt. De schadevrije jaren die u bij uw vorige verzekeraar hebt opgebouwd, neemt u gewoon mee. Met de voordelige autoverzekering van HEMA kan uw no-claim korting oplopen tot wel 80%.

scherpe premie

Wat u niet nodig hebt, hoeft u ook niet mee te verzekeren. Dat is het uitgangspunt van HEMA Verzekeringen. Daarnaast kunt u zelf alles online regelen. En ziet u dat terug in de premie. Zo kunt u wel honderden euro’s besparen.

direct online afsluiten

Benieuwd hoe laag uw premie is? Bereken het snel en makkelijk. Gewoon hier op de site. En als de uitkomst u bevalt, kunt u de autoverzekering meteen afsluiten.

goede schade service

Als uw auto gerepareerd moet worden, is dat vervelend genoeg. Bij een HEMA Autoverzekering met een Beperkt of Volledig Casco-dekking kunt u uw auto uitstekend laten repareren bij een aan HEMA aangesloten schadeherstelbedrijf van ABS Autoherstel. U heeft dan recht op gratis vervangend vervoer. Zij regelen voor u een gratis leenauto. Wanneer u ruitschade heeft kunt u voor reparatie terecht bij Autotaalglas.

handige weetjes

Hieronder enkele handige weetjes over de HEMA Autoverzekering:

verberg
toon

de dekking

Bij ons heeft u keuze uit 3 verschillende dekkingen: WA, WA + Beperkt Casco en WA + Volledig Casco (all risk).
Hier leest u alles over deze dekkingen. Daarnaast kunt u zich met onze aanvullende dekkingen verzekeringen voor pechhulp en autorechtsbijstand. Ook kunt u een schadeverzekering inzittenden of een no-claimbeschermer afsluiten.
Voor meer informatie over de aanvullende dekkingen klik hier.

verberg
toon

groene kaart

Wanneer u een HEMA Autoverzekering afsluit krijgt u de groene kaart per e-mail toegestuurd. U kunt uw groene kaart ook bekijken in uw online polismap onder de knop ‘inzien & wijzigen’. Daar kunt u hem ook downloaden en printen. De groene kaart is een jaar geldig vanaf het moment dat u deze geprint heeft. Dit is een officiële groene kaart die op deze wijze ook in het buitenland wordt geaccepteerd.

groene kaart voor uw caravan

Als u naar het buitenland gaat is het handig om ook de groene kaart van de caravan mee te nemen. In sommige landen (zoals Spanje, Duitsland en Polen) is dit zelfs verplicht. Met de groene kaart kunt u in het buitenland aantonen dat de caravan verzekerd is voor wettelijke aansprakelijkheid. Als u uw auto bij HEMA heeft verzekerd kunt u de groene kaart voor de caravan aanvragen in uw online polismap. Dit kunt u doen door bij uw autoverzekering naar ‘inzien & wijzigen’ te gaan.

verberg
toon

overstaphulp

Wilt u overstappen naar de HEMA Autoverzekering? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

verberg
toon

voorwaarden

Bang voor kleine lettertjes? Bij HEMA Verzekeringen hoeft dat niet. Wij leggen u graag precies uit waar u aan toe bent. Daarom hebben we onze voorwaarden voor u opgeschreven in duidelijke, leesbare taal.

verberg
toon

productwijzer

In de productwijzer vindt u algemene informatie over de HEMA Autoverzekering. Welke risico’s dekt deze verzekering? Welke factoren spelen mee bij de hoogte van de premie? Wat kunt u van ons verwachten en wat verwachten wij van u? De productwijzer van het Verbond van Verzekeraars helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

verberg
{message}

{title}

{message}