HEMA

brommerverzekering

snel online af te sluiten gratis

eerste 2 maanden gratis

korting geldig voor de eerste 2 maanden
sluit hem af vóór 25 mei 2014

gratis afsluiten
toon

voordelen HEMA Brommerverzekering

Eindelijk besloten om voor die mooie brommer te gaan? Dan nu alleen nog even een voordelige brommerverzekering afsluiten. Voor de wettelijke WA-verzekering en een complete dekking zit u bij HEMA goed voor een lage prijs.

lage premie

Minder premie en een complete dekking. Dat kan omdat u alleen betaalt voor wat u nodig hebt. En omdat u alles zelf online kunt regelen. Wilt u weten hoe laag de premie voor uw brommer is? Bereken het snel en makkelijk. Gewoon hier op de site.

eenvoudig online afsluiten

Ook afsluiten is heel eenvoudig. U kunt de HEMA Brommerverzekering zelf afsluiten, via de website, wanneer u maar wilt.

dagelijks opzegbaar

De HEMA Brommerverzekering kunt u weer opzeggen wanneer u maar wilt. Bijvoorbeeld als u uw brommer hebt verkocht. U kunt uw verzekering dan direct zelf stopzetten. Gewoon via de website, in uw online polismap.

verberg
toon

de dekking

Met een HEMA Brommerverzekering heeft u standaard een goede WA-dekking. Kiest u voor een WA + Volledig Casco verzekering (all risk), dan is ook schade aan uw eigen brommer en aan uw helm gedekt.

WA volledig casco
schade die u bij anderen veroorzaakt Inbegrepen Inbegrepen
diefstal of joyriding Niet inbegrepen Inbegrepen
overstroming, hagel Niet inbegrepen Inbegrepen
vallende en omvallende voorwerpen ten gevolge van storm Niet inbegrepen Inbegrepen
botsing met dieren Niet inbegrepen Inbegrepen
brand, ontploffing, zelfontbranding, blikseminslag Niet inbegrepen Inbegrepen

wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Sommige verzekeringen moet u hebben, of u ze nodig vindt of niet. Zo bent u met een brommer of scooter wettelijk verplicht een verzekering af te sluiten tegen schade die u bij anderen veroorzaakt. Met de goedkope WA-dekking van de HEMA Brommerverzekering hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Schade aan andere mensen is tot maar liefst € 5.000.000,- gedekt. Ook schade aan spullen van anderen wordt vergoed, tot € 2.500.000,-

WA + volledig casco (all risk)

Wilt u meer zekerheid? Dat kan. Met de HEMA WA + Volledig Casco-brommerverzekering is ook schade aan uw eigen brommer gedekt.

helm meeverzekerd

Dat is balen: niet alleen uw brommer, maar ook uw helm is gedeukt! En dat betekent: geen veilige hoofdbescherming meer. Voor HEMA is een goede helm hoofdzaak. Bij een WA + Volledig Casco-verzekering krijgt u daarom ook uw helm vergoed.

eigen risico brommerverzekering

Bij HEMA Verzekeringen betaalt u nooit te veel. Ook het eigen risico houdt HEMA zo laag mogelijk. Bij schade of diefstal betaalt u slechts 10% eigen risico over het schadebedrag, met een minimum van €150,- per schade. Is de bestuurder van de brommer jonger dan u heeft opgegeven? En valt hij/zij daardoor in een andere leeftijdsschaal? Dan moet u €250,- extra zelf betalen van de schade aan uw bromfiets.

aanvullende dekkingen

rechtsbijstandverzekering

U weet zeker dat u richting aangaf bij het afslaan, maar de ander beweert bij hoog en laag van niet. Wie de schuldige is bij een aanrijding, is soms al lastig te bepalen. En probeer dan nog maar eens de schade te verhalen! Met de aanvullende rechtsbijstandverzekering krijgt u juridische hulp vergoed. Ook bent u verzekerd bij strafzaken na een aanrijding met uw brommer.

ongevallenverzekering opzittenden

Als brommerrijder bent u best kwetsbaar, net als de persoon achterop. De gevolgen van een ongeval zijn haast niet te overzien. Maar als u of iemand achterop uw brommer iets overkomt, dan is het belangrijk dat u een financieel vangnet heeft. Deze aanvullende dekking op de brommerverzekering keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. U en uw passagier zijn bij blijvende invaliditeit verzekerd, en bij overlijden ontvangen de nabestaanden een bedrag.

verberg
toon

overstaphulp

Overstappen regelt u zo:

  1. Vul hieronder uw oude verzekeringsgegevens in
  2. Verstuur de opzegbrief naar uw huidige verzekeraar
  3. Controleer of uw verzekeraar de opzegging correct heeft verwerkt
  4. U kunt nu een nieuwe HEMA verzekering afsluiten met een ingangsdatum die aansluit op uw oude verzekering

Als u eerst dan worden uw persoonsgegevens in dit formulier automatisch gevuld.

uw verzekeringsgegevens

 
 
 
 
   
straatnaam + plaats
i  
i
 
i  
 
i  

print of e-mail de opzegbrief

U kunt uw opzegbrief printen en per post versturen. U kunt de opzegbrief ook per e-mail ontvangen, zodat u hem per e-mail kunt doorsturen.

print opzegbrief
toon

voorwaarden

Bang voor kleine lettertjes? Bij HEMA Verzekeringen hoeft dat niet. Wij leggen u graag precies uit waar u aan toe bent. Daarom hebben we onze voorwaarden voor u opgeschreven in duidelijke, leesbare taal.

verberg
toon

productwijzer

In de productwijzer vindt u algemene informatie over de HEMA Brommerverzekering. Welke risico’s dekt deze verzekering? Welke factoren spelen mee bij de hoogte van de premie? Wat kunt u van ons verwachten en wat verwachten wij van u? De productwijzer van het Verbond van Verzekeraars helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

verberg
{message}

{title}

{message}