HEMA

caravanverzekering

zeer uitgebreide dekking altijd lage premies
  • zeer laag eigen risico
  • standaard 5 jaar nieuwwaardedekking
  • voorwaarden in begrijpelijke taal
premie berekenen
toon

voordelen HEMA Caravanverzekering

Met een veilig gevoel voordelig op reis. Een complete caravanverzekering met een uitgebreide dekking, voor een verrassend lage premie.

verrassend lage premie

Wat u niet nodig hebt, hoeft u ook niet mee te verzekeren. Dat is het uitgangspunt van de HEMA Verzekeringen. En omdat u alles zelf online kunt regelen. Zo kunt u flink besparen op uw premie. Precies weten hoe laag uw premie is? Bereken het snel en makkelijk. Gewoon hier op de site.

direct online afsluiten

Ook afsluiten is heel eenvoudig. U kunt de voordelige HEMA Caravanverzekering zelf online afsluiten, via de website, wanneer u maar wilt.

laag eigen risico

Bij HEMA Verzekeringen betaalt u nooit te veel. Ook het eigen risico houdt HEMA zo laag mogelijk. Bij een HEMA Caravanverzekering betaalt u daarom maar € 50,- eigen risico.

standaard 5 jaar nieuwwaardedekking

Fijn, altijd uw eigen huis bij u. Maar anders dan bij een vaste woning, kan uw caravan zwaar beschadigd raken door een aanrijding. Als reparatie niet meer kan, vergoedt HEMA de totale nieuwwaarde. Voorwaarde is wel, dat uw caravan niet ouder is dan 5 jaar. Caravans jonger dan 2 jaar kunt u zelfs 10 jaar lang voor de nieuwwaarde verzekeren.

verberg
toon

de dekking

De caravanverzekering van HEMA biedt standaard WA + Volledig Casco dekking. Hier leest u alles over de dekking van deze verzekering. Om uw caravanverzekering compleet te maken kunt u een aantal aanvullende dekkingen afsluiten. Zo heeft u de keuze uit hageldekking, inboedel, accessoires en een dekking voor de voortent of luifel. Ook kunt u uw caravan 10 jaar lang tegen de volledige nieuwwaarde verzekeren. Klik hier voor meer informatie.

verberg
toon

groene kaart

Als u naar het buitenland gaat is het handig om ook de groene kaart van de caravan mee te nemen. In sommige landen (zoals Spanje, Duitsland en Polen) is dit zelfs verplicht. Met de groene kaart kunt u in het buitenland aantonen dat de caravan verzekerd is voor wettelijke aansprakelijkheid.

U kunt de groene kaart voor uw caravan aanvragen bij de verzekeraar van de auto die de caravan trekt. De autoverzekering biedt namelijk dekking voor wettelijke aansprakelijkheid bij een ongeval. Als u uw auto bij HEMA heeft verzekerd kunt u de groene kaart voor de caravan aanvragen in uw online polismap. Dit kunt u doen door bij uw autoverzekering naar ‘inzien & wijzigen’ te gaan.

Als u geen autoverzekering bij HEMA heeft afgesloten dan kunt u de groene kaart voor uw caravan aanvragen bij uw autoverzekeraar.

verberg
toon

overstaphulp

Wilt u overstappen naar de HEMA Caravanverzekering? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

verberg
toon

voorwaarden

Bang voor kleine lettertjes? Bij HEMA Verzekeringen hoeft dat niet. Wij leggen u graag precies uit waar u aan toe bent. Daarom hebben we onze voorwaarden voor u opgeschreven in duidelijke, leesbare taal.

verberg
toon

productwijzer

In de productwijzer vindt u algemene informatie over de HEMA Caravanverzekering. Welke risico’s dekt deze verzekering? Welke factoren spelen mee bij de hoogte van de premie? Wat kunt u van ons verwachten en wat verwachten wij van u? De productwijzer van het Verbond van Verzekeraars helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

verberg
{message}

{title}

{message}