HEMA

fietsverzekering

al vanaf
2.- per
maand
altijd lage premies
  • uw fiets verzekerd tegen diefstal
  • ook voor tweedehands fietsen
  • drie jaar aanschafwaardegarantie
premie berekenen
toon

voordelen HEMA Fietsverzekering

Al vanaf 2 euro per maand kunt u uw fiets eenvoudig verzekeren tegen diefstal. Gemakkelijk en snel online bij HEMA Verzekeringen. Zo blijft fietsen betaalbaar.

lage maandpremie

Met de voordelige fietsverzekering van HEMA betaalt u maandelijks een lage premie. U hoeft dus niet in één keer de premie voor 3 of 5 jaar vooraf te betalen. Precies weten hoe laag uw premie is? Bereken het snel en makkelijk online. Gewoon hier op de site.

drie jaar aanschafwaardegarantie

Met een HEMA Fietsverzekering wordt na het kopen van een fiets, 3 jaar lang de volledige aankoopprijs vergoed. Zo is uw nieuwe fiets goed verzekerd.

tweedehands fietsen

Niet alleen nieuwe fietsen kunt u verzekeren bij de HEMA, ook tweedehands fietsen kunt u voordelig verzekeren.

eenvoudig online af te sluiten

Het afsluiten is heel eenvoudig. U kunt de HEMA Fietsverzekering zelf afsluiten, via de website, wanneer u maar wilt.

dagelijks opzegbaar

De HEMA Fietsverzekering kunt u weer opzeggen wanneer u maar wilt. U zit dus niet vast aan een contract voor een jaar of langer. Opzeggen kan in uw online polismap.

verberg
toon

de dekking

De HEMA Fietsverzekering is een verzekering tegen diefstal. Wanneer uw fiets wordt gestolen bepalen we de waarde van uw fiets aan de hand van de aankoopprijs. In de eerste 3 jaar vergoeden we de volledige aankoopprijs, daarna geldt een afschrijvingsregeling. Dit geldt ook voor tweedehands fietsen.

welke fietsen kunnen worden verzekerd?

De HEMA Fietsverzekering geldt voor gewone fietsen, mountainbikes (ATB’s), racefietsen, fietsen met elektrische trapondersteuning (e-bikes), bakfietsen, ligfietsen, tandems en kinderfietsen. Wij verzekeren alleen privé gebruik van de fiets.

ART goedgekeurd slot

Fietsen worden regelmatig gestolen, dus er is één ding van belang. Uw fiets moet wel zijn voorzien van een ART goedgekeurd slot. En dat slot moet u natuurlijk ook gebruiken.

accessoires meeverzekerd

Accessoires zijn tot maximaal 10% van de aanschafwaarde automatisch meeverzekerd als ze staan vermeld op de aankoopbon.

eigen risico fietsverzekering

Bij HEMA Verzekeringen betaalt u nooit te veel. Ook het eigen risico houdt HEMA zo laag mogelijk. Het eigen risico bedraagt slechts € 25 per gebeurtenis.

aanvullende dekkingen

Met de basisdekking van de HEMA Fietsverzekering bent u prima verzekerd tegen diefstal voor weinig geld. Wilt u nog meer zekerheid? Ook dat kan voordelig. Met de aanvullende dekkingen kunt u uw verzekering helemaal op maat maken.

rechtsbijstandverzekering

Stel, u wordt aangereden en wilt de schade op de ander verhalen. Met de aanvullende rechtsbijstandverzekering heeft u recht op juridische bijstand. Belangrijk wanneer u als fietser te maken krijgt met letselschade door de fout van een ander.

ongevallenverzekering opzittenden

Als fietser bent u best kwetsbaar, net als de persoon achterop. De gevolgen van een ongeval zijn haast niet te overzien. Maar als u of iemand achterop uw fiets iets overkomt, dan is het belangrijk dat u een financieel vangnet heeft. Deze aanvullende dekking keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. U en uw passagier zijn bij blijvende invaliditeit verzekerd, en bij overlijden ontvangen de nabestaanden een bedrag.

verberg
toon

overstaphulp

Overstappen regelt u zo:

  1. Vul hieronder uw oude verzekeringsgegevens in
  2. Verstuur de opzegbrief naar uw huidige verzekeraar
  3. Controleer of uw verzekeraar de opzegging correct heeft verwerkt
  4. U kunt nu een nieuwe HEMA verzekering afsluiten met een ingangsdatum die aansluit op uw oude verzekering

Als u eerst dan worden uw persoonsgegevens in dit formulier automatisch gevuld.

uw verzekeringsgegevens

 
 
 
 
   
straatnaam + plaats
i  
i
 
i  
 
i  

print of e-mail de opzegbrief

U kunt uw opzegbrief printen en per post versturen. U kunt de opzegbrief ook per e-mail ontvangen, zodat u hem per e-mail kunt doorsturen.

print opzegbrief
toon

voorwaarden

Bang voor kleine lettertjes? Bij HEMA Verzekeringen hoeft dat niet. Wij leggen u graag precies uit waar u aan toe bent. Daarom hebben we onze voorwaarden voor u opgeschreven in duidelijke, leesbare taal.

verberg
toon

productwijzer

In de productwijzer vindt u algemene informatie over de HEMA Fietsverzekering. Welke risico’s dekt deze verzekering? Welke factoren spelen mee bij de hoogte van de premie? Wat kunt u van ons verwachten en wat verwachten wij van u? De productwijzer van het Verbond van Verzekeraars helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

verberg
{message}

{title}

{message}