HEMA

reisverzekering

vandaag
afsluiten
morgen
op reis
altijd lage premies
  • dagelijks opzegbaar
  • dekking zelf samen te stellen
  • 24-uurs alarmcentrale
premie berekenen
toon

voordelen HEMA Reisverzekering

Met de HEMA Reisverzekering gaat u met een gerust gevoel de deur uit. Vandaag afsluiten betekent dat u morgen al op reis kunt. U bent met de voordelige reisverzekering van HEMA zowel in Nederland als in het buitenland verzekerd.

de laagste premie

Geniet ervan, die vakantie hebt u echt verdiend. De HEMA Reisverzekering biedt u de laagste premie. U betaalt niet meer dan nodig is en u bent volledig verzekerd. Precies weten hoe laag de premie voor uzelf of uw gezin is? Bereken het snel en makkelijk. Gewoon hier op de site.

op maat

De één gaat liever één keer lang en ver op vakantie, de ander wil juist een paar keer per jaar wat korter. Waar u ook naar toe gaat, u hebt altijd de zekerheid van de HEMA Reisverzekering op maat. U kunt kiezen voor een kortlopende of doorlopende reisverzekering en een Europa- of Werelddekking. Het veilige gevoel van de HEMA Reisverzekering reist voordelig met u mee.

zelf uw dekking samenstellen

Standaard is met uw HEMA Reisverzekering al veel gedekt. U kunt de dekking zo uitgebreid maken als u zelf wilt. De keuze is bij HEMA helemaal aan u. En waar u ook voor kiest, u betaalt nooit te veel.

standaard onderwater- en wintersportdekking

Gaat u skiën of snowboarden, dan begeeft u zich niet graag op glad ijs wat de kosten betreft. Er kan altijd iets gebeuren, ook als u zelf goed oplet. Dat is vervelend, maar met deze voordelige onderwater- en wintersportdekking bent u in ieder geval goed en voordelig verzekerd. In de doorlopende reisverzekering is de winter- en onderwatersport dekking gratis, bij de kortlopende reisverzekering kunt u onderwater- en wintersport als extra dekking afsluiten.

handige weetjes

Hieronder enkele handige weetjes over de HEMA Reisverzekering:

verberg
toon

dekking

Of u nou kiest voor een kortlopende- of doorlopende reisverzekering, bij beide heeft u de keuze uit Europa of werelddekking. Wat er precies onder de basisdekking van de reisverzekering valt leest u hier. Naast de basisdekking heeft u de keuze uit een aantal aanvullende dekkingen, voor net dat beetje extra zekerheid. Zo kunt u onder andere geneeskundige kosten, geld en annulering meeverzekeren. Hier vindt u alle informatie over de aanvullende dekkingen van de reisverzekering.

verberg
toon

overstaphulp

Wilt u overstappen naar de HEMA Reisverzekering? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

verberg
toon

voorwaarden

Bang voor kleine lettertjes? Bij HEMA Verzekeringen hoeft dat niet. Wij leggen u graag precies uit waar u aan toe bent. Daarom hebben we onze voorwaarden voor u opgeschreven in duidelijke, leesbare taal.

verberg
toon

productwijzer

In de productwijzer vindt u algemene informatie over de HEMA Reisverzekering. Welke risico’s dekt deze verzekering? Welke factoren spelen mee bij de hoogte van de premie? Wat kunt u van ons verwachten en wat verwachten wij van u? De productwijzer van het Verbond van Verzekeraars helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

verberg
{message}

{title}

{message}