HEMA

woonverzekering

dekking zelf samenstellen altijd lage premies
  • All Risk dekking
  • gegarandeerd nooit meer onderverzekerd
  • voorwaarden in begrijpelijke taal
premie berekenen
toon

voordelen HEMA Woonverzekering

In uw huis wilt u het gezellig hebben en u veilig voelen. De voordelige woonverzekering van HEMA geeft u alle zekerheid die u wilt. Voor een heel bescheiden prijs.

zelf uw dekking samenstellen

Zou het niet fijn zijn als u niet alleen uw huis, maar ook uw woonverzekering naar eigen inzicht kunt inrichten? Bij HEMA kan dat. Deze woonverzekering bestaat uit vier onderdelen: inboedel, opstal, glas en appartementplusdekking. U kiest zelf wat u wilt verzekeren. En het is zo geregeld. Geen herbouwwaardemeters of inventarislijsten, maar antwoord op een paar simpele vragen. Eén van de beste woonverzekeringen is daarom ook meteen één van de makkelijkste!

garantie: nooit onderverzekerd

Uw huis is niet alleen uw thuis, het is ook uw grootste investering. U moet er toch niet aan denken dat na een brand blijkt dat u veel minder geld krijgt uitgekeerd dan de daadwerkelijke herbouwkosten van uw huis? Daarom groeit de HEMA Woonverzekering met u mee. Want uw huis groeit in waarde en ook de waarde van uw inboedel kan in de loop der jaren toenemen. HEMA kent voor de woonverzekering geen verzekerd kapitaal, dus u bent gegarandeerd nooit onderverzekerd. En u bent direct All Risk verzekerd. Zo zult u na brand of diefstal dus nooit gedupeerd zijn. Een geruststellend idee!

reparatie geregeld

Schade is op zich al vervelend genoeg. Regelen dat alles weer netjes gerepareerd en opgeknapt wordt, maakt het allemaal nog veel lastiger. Als u dat wilt, kunt u die zorgen uit handen geven. Van herstel tot betalingen: HEMA kan alles tot in de puntjes voor u regelen. Het enige dat u hoeft te doen, is de schade melden. Prettig geregeld.

niet dubbel verzekerd

Voor een dubbele dekking hoeft u ook niet bang te zijn. Welke onderdelen van de woonverzekering u ook kiest, ze zijn precies op elkaar afgestemd. U betaalt dus nooit meer dan nodig is. Precies weten hoe laag uw premie is? Bereken het snel en makkelijk. U kunt direct online afsluiten gewoon hier op de site.

verberg
toon

de dekking

Een woonverzekering moet staan als een huis. Daarom is een goede dekking zo belangrijk. U hebt bij HEMA de garantie dat u nooit onderverzekerd bent. En omdat alle onderdelen precies op elkaar zijn afgestemd, weet u zeker dat u ook nooit dubbel betaalt.

inboedelverzekering

Uw kostbare bezit verliezen door brand, diefstal of schade is pijnlijk. Niet goed genoeg verzekerd zijn doet dubbel pijn. Gelukkig geeft HEMA u de garantie dat u nooit onderverzekerd bent, met een voordelige verzekering op maat. Standaard!

opstalverzekering

Anders dan bij andere verzekeringen hebt u bij HEMA de volledige garantie dat u nooit onderverzekerd bent.

eigen risico woonverzekering

U bent met de woonverzekering All Risk verzekerd. Toch betaalt u daarvoor niet meer dan nodig is. Ook het eigen risico houdt HEMA zo laag mogelijk. Per schade is uw eigen risico € 100,-. Maakt u gebruik van de herstelservice van HEMA Verzekeringen, dan hebt u zelfs helemaal geen eigen risico. Voor schade door diefstal van sieraden, audiovisuele- en computerapparatuur en bijzondere bezittingen is het eigen risico € 225,-. Bij diefstal van geld is de vergoeding maximaal € 1.000,-.

aanvullende dekkingen

glasverzekering

Rinkeldekinkel, dat was de ruit! Gelukkig heeft niemand er iets aan overgehouden. En gelukkig vergoedt de HEMA Glasverzekering de schade. De verzekering is er voor: glas in ramen en deuren, in windschermen, in balkon- en terreinafscheidingen en kunststof koepels en vensters.

appartement plus dekking

U staat er niet bij stil. Maar als de opstalverzekering van uw appartement via de Vereniging van Eigenaren loopt, dan is de kans groot dat u bent onderverzekerd. Dat is het geval als de verzekering niet All Risk is en de herbouwwaarde te laag is vastgesteld. HEMA biedt u via deze verzekering de broodnodige aanvulling. U bent All Risk verzekerd en krijgt van HEMA meteen een garantie tegen onderverzekering.

aanvullende verzekering

Met de HEMA Aansprakelijkheidsverzekering bent u en uw gezin wereldwijd verzekerd tegen schade bij anderen tot een bedrag van € 1.000.000,-. Ook hier geldt een eigen risico van maximaal € 100,- per schade.

verberg
toon

overstaphulp

Overstappen regelt u zo:

  1. Vul hieronder uw oude verzekeringsgegevens in
  2. Verstuur de opzegbrief naar uw huidige verzekeraar
  3. Controleer of uw verzekeraar de opzegging correct heeft verwerkt
  4. U kunt nu een nieuwe HEMA verzekering afsluiten met een ingangsdatum die aansluit op uw oude verzekering

Als u eerst dan worden uw persoonsgegevens in dit formulier automatisch gevuld.

uw verzekeringsgegevens

 
 
 
 
   
straatnaam + plaats
i  
i
 
i  
 
i  

print of e-mail de opzegbrief

U kunt uw opzegbrief printen en per post versturen. U kunt de opzegbrief ook per e-mail ontvangen, zodat u hem per e-mail kunt doorsturen.

print opzegbrief
toon

voorwaarden

Bang voor kleine lettertjes? Bij HEMA Verzekeringen hoeft dat niet. Wij leggen u graag precies uit waar u aan toe bent. Daarom hebben we onze voorwaarden voor u opgeschreven in duidelijke, leesbare taal.

verberg
toon

productwijzer

In de productwijzer vindt u algemene informatie over de HEMA Woonverzekering. Welke risico’s dekt deze verzekering? Welke factoren spelen mee bij de hoogte van de premie? Wat kunt u van ons verwachten en wat verwachten wij van u? De productwijzer van het Verbond van Verzekeraars helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

verberg
{message}

{title}

{message}