HEMA

woonverzekering

dekking zelf samenstellen 10%
korting

nu 10% korting

korting geldig voor het eerste jaar
sluit hem af vóór 9 maart 2015

premie berekenen
toon

voordelen HEMA Woonverzekering

In uw huis wilt u het gezellig hebben en u veilig voelen. De voordelige woonverzekering van HEMA geeft u alle zekerheid die u wilt. Voor een heel bescheiden prijs.

zelf uw dekking samenstellen

Zou het niet fijn zijn als u niet alleen uw huis, maar ook uw woonverzekering naar eigen inzicht kunt inrichten? Bij HEMA kan dat. Deze woonverzekering bestaat uit vier onderdelen: inboedel, opstal, glas en appartementplusdekking. U kiest zelf wat u wilt verzekeren. En het is zo geregeld. Geen herbouwwaardemeters of inventarislijsten, maar antwoord op een paar simpele vragen. Eén van de beste woonverzekeringen is daarom ook meteen één van de makkelijkste!

garantie: nooit onderverzekerd

Uw huis is niet alleen uw thuis, het is ook uw grootste investering. U moet er toch niet aan denken dat na een brand blijkt dat u veel minder geld krijgt uitgekeerd dan de daadwerkelijke herbouwkosten van uw huis? Daarom groeit de HEMA Woonverzekering met u mee. Want uw huis groeit in waarde en ook de waarde van uw inboedel kan in de loop der jaren toenemen. HEMA kent voor de woonverzekering geen verzekerd kapitaal, dus u bent gegarandeerd nooit onderverzekerd. En u bent direct All Risk verzekerd. Zo zult u na brand of diefstal dus nooit gedupeerd zijn. Een geruststellend idee!

reparatie geregeld

Schade is op zich al vervelend genoeg. Regelen dat alles weer netjes gerepareerd en opgeknapt wordt, maakt het allemaal nog veel lastiger. Als u dat wilt, kunt u die zorgen uit handen geven. Van herstel tot betalingen: HEMA kan alles tot in de puntjes voor u regelen. Het enige dat u hoeft te doen, is de schade melden. Prettig geregeld.

niet dubbel verzekerd

Voor een dubbele dekking hoeft u ook niet bang te zijn. Welke onderdelen van de woonverzekering u ook kiest, ze zijn precies op elkaar afgestemd. U betaalt dus nooit meer dan nodig is. Precies weten hoe laag uw premie is? Bereken het snel en makkelijk. U kunt direct online afsluiten gewoon hier op de site.

verberg
toon

de dekking

Bij HEMA bent u aan het juiste adres voor een inboedel- en/of opstalverzekering. Alles over de dekking van de inboedel- en opstalverzekering leest u hier. Uw woonverzekering maakt u compleet met een aanvullende glasverzekering en/of een aansprakelijkheidsverzekering. Meer informatie over deze aanvullende verzekeringen leest u hier.

verberg
toon

overstaphulp

Wilt u overstappen naar de HEMA Woonverzekering? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

verberg
toon

voorwaarden

Bang voor kleine lettertjes? Bij HEMA Verzekeringen hoeft dat niet. Wij leggen u graag precies uit waar u aan toe bent. Daarom hebben we onze voorwaarden voor u opgeschreven in duidelijke, leesbare taal.

verberg
toon

productwijzer

In de productwijzer vindt u algemene informatie over de HEMA Woonverzekering. Welke risico’s dekt deze verzekering? Welke factoren spelen mee bij de hoogte van de premie? Wat kunt u van ons verwachten en wat verwachten wij van u? De productwijzer van het Verbond van Verzekeraars helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

verberg
{message}

{title}

{message}